Χειμερινά ψώνια από Super League

κουρμπελης

Μόλις 6 παίκτες έχει πάρει την τελευταία δεκαετία από ομάδες της Super League ο Παναθηναϊκός κατά τις χειμερινές μεταγραφικές περιόδους. Οι περισσότεροι μάλιστα δεν “έπιασαν”.

Νίκος Σπυρόπουλος: Ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναντι 2.000.000 ευρώ από τον Πανιώνιο τον Νίκο Σπυρόπουλο. Ο διεθνής μπακ έκανε καλές σεζόν μέχρι και την χρονιά 2010-11, αλλά έπειτα ήταν κακός. Έκανε 184 εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και σκόραρε 1 φορά. Ήταν από τους καλύτερους της σεζόν του νταμπλ.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Σε αντίθεση με τον Νίκο, ο Παναγιώτης δεν “έπιασε” στον Παναθηναϊκό. Αποκτήθηκε έναντι περίπου 50.000 ευρώ για 4,5 χρόνια τον Γενάρη του 2013 ως ανερχόμενος ποδοσφαιριστής, ωστόσο ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Στάθης Ταυλαρίδης: Ο διεθνής αμυντικός έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2015 από τον Ατρόμητο έναντι περίπου 50.000 ευρώ. Ήταν πολύ καλός το πρώτο του εξάμηνο στον Παναθηναϊκό και κλήθηκε και στην Εθνική Ελλάδας. Την χρονιά 2015-16 ήταν κακός και το καλοκαίρι του 2016 τέθηκε “εκτός ομάδας”. Πριν λίγες ημέρες έκανε και προσφυγή για οφειλόμενα.

Ολιβιέρ Μπουμάλ: Ήρθε τον προηγούμενο χειμώνα έναντι 300.000 ευρώ από τον Πανιώνιο και η παρουσία του κρίνεται μέτρια. Ξεκίνησε πολύ καλά μέχρι και τον τραυματισμό του στον ώμο πέρσι, ωστόσο εκ τότε δεν έχει επανέλθει σε υψηλά επίπεδα.

Παναγιώτης Βλαχοδήμος: Ήρθε πέρσι τον Γενάρη ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έκανε μερικές κακές και μερικές κακές εμφανίσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να έχει πάρει και πάλι τα πάνω του.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε πριν από μερικές εβδομάδες έναντι 700.000 ευρώ από τον Αστέρα Τρίπολης για 4.5 χρόνια. Ίσως τον ακολουθήσουν και άλλοι από την Super League σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χριστουλάκης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News