Μπορεί να νικήσει τους πάντες ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τoν Σίνγκλετον

Σίνγκλετον: «Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο»

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε και σημείωσε χαρακτηριστικά  πως ο Παναθηναϊκός Superfoods μπορεί να τους νικήσει όλους και αποθέωσε τον κόσμο των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στην «Real News»:

«Αυτό που θέλουμε να γνωρίζουν όλοι είναι πως ο Παναθηναϊκός παλεύει μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια. Ανεξαρτήτως κατάληξης, δίνουμε όλο μας το είναι μέχρι το φινάλε. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και μπορούμε να τους νικήσουμε όλους. Θέλουμε τον τίτλο και γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτόν. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί σε άμυνα και επίθεση παντού».

Για το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά και το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, είπε: «Στην έδρα μας είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, ο κόσμος μας είναι απίστευτος και θα το εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται. Σε όλους τους αγώνες θα παίζουμε για να νικάμε, είτε στο ΟΑΚΑ είτε εκτός.

Ξέρουμε όχι έχουμε αθλητική ομάδα και διαθέτουμε την αυτοπεποίθηση για να πετύχουμε ό,τι προσπαθήσουμε. Η Φενέρ είναι εξαιρετική ομάδα, όμως πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην κορυφή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News