"Μπορεί να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό, είναι στην καρδιά μου"

"Μπορεί να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό, είναι στην καρδιά μου"

Για την αγάπη που έχει στην ομάδα που τον ανέδειξε μίλησε μετά το παιχνίδι ο Τάσος Λαγός…

Ο Λαγός τόνισε ότι έχει τον Παναθηναϊκό στην καρδία του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι για το τριφύλλι στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στο athleticlarissa.gr

«Ο Παναθηναϊκός με ανέδειξε και είναι μια ομάδα που την έχω στη καρδιά μου. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, βρέθηκα αντίπαλος σήμερα εδώ, μπορεί να επιστρέψω ξανά στον Παναθηναϊκό, ποτέ δεν ξέρεις πως γίνεται….»

Όσο για το ματς τόνισε: «Δυστυχώς για μας δεν πήραμε αποτέλεσμα που το θέλαμε πάρα πολύ, μια πολύ καλή εμφάνιση, με μια φάση στο τέλος ο Παναθηναϊκός μπόρεσε και σκόραρε και κέρδισε το παιχνίδι. Κρατάμε την εικόνα και την προσπάθεια στο παιχνίδι και συνεχίζουμε δυνατά ούτως ώστε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να είμαστε καλά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News