Μπορεί και χωρίς τον Μπεργκ

Τα... κεφάλια μέσα για Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, αλλά κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα δε θα μπορέσει να δώσει το παρών λόγω καρτών και ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Παρόλα αυτά οι “πράσινοι” έχουν πολύ καλή παράδοση χωρίς τον Σουηδό είτε στην βασική ενδεκάδα, αλλά και εκτός αποστολής, μιας και το Τριφύλλι έχει πάρει δύο νίκες και μία ισοπαλία στην Τούμπα και μάλιστα κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες.

Στην πρώτη από αυτές, τη σεζόν 2014-15, ο Παναθηναϊκός εκτός του Μπεργκ δεν είχε και τους Ζέκα, Μέντες ενώ έχασε και τον Σίλντενφελντ στην πορεία του ματς. Παρόλα αυτά, πήρε τη νίκη (2-1), με τα γκολ των Ατζαγκούν και Καρέλη.

Η συνέχεια, δόθηκε στα πλέι – οφ της ίδιας περιόδου. Οι «πράσινοι» έχοντας ήδη πιάσει κορυφή μετά τα δυο πρώτα ματς, πήγαν στην Τούμπα στην 3η αγωνιστική με τον Σουηδό στον πάγκο. Το γκολ του Ταυλαρίδη στο 43’ ήταν αρκετό για το τελικό 1-0 του «τριφυλλιού», με τον Μπεργκ να παίζει ως αλλαγή για μόλις 27’ σε εκείνο το παιχνίδι.

Πέρσι, με τον Μπεργκ να έχει αποχωρήσει για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Σουηδίας για το Euro, ο Παναθηναϊκός έπαιξε μια… τελευταία ζαριά για την πρωτιά στα play off. Παρά το γεγονός ότι το τελικό 1-1 δεν του έκανε για να πάρει την πρώτη θέση και πάλι δεν ηττήθηκε χωρίς τον Μάρκους κι αυτό αν μη τι άλλο κάτι δείχνει…

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News