Μπεργκ: "Δεν έχω απάντηση..."

Μπεργκ: "Δεν έχω απάντηση..."

[ads]

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε πως δεν ξέρει το λόγο σχετικά με τις πολλές μεταπτώσεις που παρουσιάζει στην απόδοσή του ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του COSMOTE SPORTS:

[ads2]

Για το σημερινό ματς: «Βάλαμε τους εαυτούς μας σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση στο α’ ημίχρονο και δεχθήκαμε δύο γκολ. Παίξαμε άσχημα και αμυντικά και επιθετικά. Αυτό ανατράπηκε. Είχαμε έναν αντίπαλο που έτρεξε πολύ περισσότερο. Ωστόσο, όλα αυτά τα αλλάξαμε, πετύχαμε τέσσερα γκολ και πήραμε τη νίκη».

Για τις συνεχείς μεταπτώσεις στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού: «Δεν έχω μια απάντηση σε αυτή την πολύ καλή ερώτηση. Όλα είναι στο μυαλό μας. Πρέπει να πούμε ότι είμαστε καλοί παίκτες και έχουμε ένα καλό ρόστερ. Σήμερα έπαιζαν παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν, οπότε χρειάζονταν χρόνο. Τώρα έχουμε έναν αγώνα πρωταθλήματος που ελπίζουμε να νικήσουμε, ώστε να πάμε με νίκες στις διακοπές και να πάμε καλύτερα με τον νέο προπονητή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News