Μπαρτζώκας: «Στην έδρα του χάνει ματς πολύ σπάνια ο Παναθηναϊκός»

Μπαρτζώκας: «Στην έδρα του χάνει ματς πολύ σπάνια ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Παναθηναϊκό και γνωρίζει πόσο δυνατός είναι στην έδρα του…

Ο προπονητής της Χίμκι στάθηκε στην δυναμική του Εξάστερου στο ΟΑΚΑ αλλά και στους Γκιστ και Σίνγκλετον, ενώ στην συνέχεια ανέφερε τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του ώστε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτζώκας

«Πρέπει να σκεφτούμε ότι ο Παναθηναϊκός μέσα στη χρονιά στην έδρα του χάνει ματς πολύ σπάνια. Οπότε, όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας εκεί, ειδικά χωρίς τον Χάνεϊκατ και τον Γκιλ. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός παίζει με αυτοπεποίθηση, μετά τη νίκη του στον Πειραιά απέναντι στον Ολυμπιακό»

«Φυσικά, υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία δημιουργεί ο Παναθηναϊκός στους αντιπάλους του, ειδικά όταν παίζει με τον Γκιστ και τον Σίνγκλετον, δύο φόργουορντ που είναι πολύ κινητικοί. Πρέπει να παίξουμε καλά αν θέλουμε να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και συνεπείς για 40 λεπτά και στις δύο πλευρές του παρκέ, δηλαδή και στην άμυνα και στην επίθεση. Το ΟΑΚΑ είναι ένα “καυτό” γήπεδο, όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News