Μπαλτάκος: "Δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με Γιαννακόπουλο"

Καμιά αντιπαράθεση με τον Γιαννακόπουλο μέσω... social media

Την πρόθεσή του για άμεση παραίτηση από την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέφρασε και πάλι ο Δημήτρης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σημείωσε αρχικά:

«Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που παρακολουθεί όλα αυτά και γίνεται μάρτυρας με αντεγκλήσεις από δημόσιο βήμα. Δεν αποτάσσομαι τις ευθύνες σε αυτό το κομμάτι. Είναι κάτι που ταλαιπωρεί τον κόσμο».

Για το λόγο που δε μιλάνε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

«Η μόνη επικοινωνία που είχαμε είναι αρκετά λυπητερή και μη δημοσιεύσιμα. Έχει δημιουργηθεί μια γκρίζα ζώνη. Δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας».

Για το αν ισχύουν όσα είχε πει για παραίτηση:

«Ισχύει 100% αυτό που είχα πει στον «αέρα» πριν λίγο καιρό. Όταν εγώ είχα κάνει αυτή τη δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε μέσω επιστολής του και ζήτησε να του δώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία μέχρι τις 30 Απριλίου. Στην συνάντηση που έγινε με τους εκπροσώπους του δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να τους δώσουμε όλα τα στοιχεία. Για λόγους ευγένειας όμως σκεφτήκαμε να τους δώσουμε ότι στοιχεία είχαμε μαζέψει πριν την τελική παράδοση. Αυτό ερμηνεύτηκε ως προσβολή. Η πρόθεσή μας ήταν να παραδώσουμε όλα στοιχεία μέχρι το τέλος του μήνα».

Για την χθεσινή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Χθες ο κύριος Γιαννακόπουλος είπε ότι έχει σκοπό να αναλάβει όλα τα χρέη του συλλόγου. Εφόσον ο κύριος Γιαννακόπουλος δεσμεύτηκε εμείς δεν έχουν λόγο να μην παραιτηθούμε. Αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύβα. Υπάρχει έλεγχος από το νόμο και το καταστατικό. Χρειαζόμαστε κι εμείς τα νόμιμα. Αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θέλει να βάλει τα χρήματα που δικαιούται ο ερασιτέχνης από την ΚΑΕ είναι δικαίωμά του. Αυτό που μπορώ εγώ να κάνω είναι να να ζητήσω τα παραστατικά και κάποια άλλα στοιχεία για να μπορέσουμε να παραιτηθούμε. Θέλουμε να μας διευκολύνουν για να παραιτηθούμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News