Αυλαία με Χαραλαμπόπουλο (pics)

Αυλαία με Χαραλαμπόπουλο (pics)

Σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου άνοιξε η αυλαία της δεύτερης περιόδου του summer camp της ακαδημίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS, με προσκεκλημένο τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Superfoods, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της PAO BC ACADEMY, με τους νεαρούς αθλητές του summer camp να ρωτούν τον Βασίλη ερωτήσεις για την έως τώρα σταδιοδρομία του στο χώρο του μπάσκετ.

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε στο αν ήταν δύσκολο να παίζει μπάσκετ επαγγελματικά και ταυτόχρονα να συνδυάζει και το σχολείο, όπου απάντησε: «είναι δύσκολο να τα συνδυάσεις και τα δύο αλλά μετράει πάντα η προσπάθεια. Έδωσα εξίσου βάρος και στο μπάσκετ και στο σχολείο αλλά στο τέλος δεν είχα πολύ χρόνο για διάβασμα, η ζυγαριά είχε γύρει προς το μπάσκετ».

Σε ερώτηση για το αν είχε προτάσεις να πάει σε άλλες ομάδες πριν έρθει στο “τριφύλλι” δήλωσε: «είχα προτάσεις αλλά όταν σου κάνει επίσημη πρόταση ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να αρνηθείς».

Όσον αφορά στην πρώτη του μέρα στον Παναθηναϊκό Superfoods παραδέχτηκε ότι στην αρχή του φάνηκε πολύ περίεργο, αφού δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα ήταν κομμάτι ενός τόσο μεγάλου συλλόγου τον οποίο απλά είχε συνηθίσει να βλέπει μόνο από την τηλεόραση.

Στην συνέχεια οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με την στήριξη που είχε από την οικογένειά του δηλώνοντας σχετικά: «η οικογένεια μου με στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα, ακόμα και στις χειρότερες στιγμές μου μου δίνει δύναμη και με ενθαρρύνει», επίσης συμπλήρωσε γελώντας ότι ακόμα και οι φίλοι του στο σχολείο τον συμβούλευαν για τις αποφάσεις που έπαιρνε.

Ακολούθως, συνέκρινε το κλίμα των οπαδών της Ευρώπης με το κλίμα των φιλάθλων που υπάρχει στο NBA. Υποστήριξε πως θα προτιμούσε να υπήρχε ένα πιο φίλαθλο κλίμα στους αγώνες, όπως ακριβώς γίνεται στο NBA, καθώς στην Ευρώπη οι οπαδοί έχουν φτάσει σε σημείο που πλέον γίνονται επικίνδυνοι για τους ίδιους τους αθλητές.

Τέλος, μπασκετικό ίνδαλμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ήταν, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο αθλητής της ανδρικής ομάδας των “πρασίνων” φωτογραφήθηκε και υπέγραψε αυτόγραφα στους νεαρούς αθλητές, ολοκληρώνοντας ιδανικά την πρώτη μέρα της Β’ περιόδου του Summer Camp της PAO BC ACADEMY.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News