Η ατάκα του Τζέιμς για την... επιστροφή της σειράς στο ΟΑΚΑ!

Η ατάκα του Τζέιμς για την... επιστροφή της σειράς στο ΟΑΚΑ!

Ο Μάικ Τζέιμς μετά το 0-2 της Φενέρ επί το Παναθηναϊκού ήταν απογοητευμένος, ωστόσο φάνηκε πως πιστεύει την… επιστροφή της σειράς στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο eurohoops.net:

“Για να ‘μαι ειλικρινής, δεν έχω εξήγηση για ό,τι έγινε. Αισθάνομαι άσχημα… Δεν ξέρω τι να πω… Καθόλου… Δεν ξέρω…”

“Είμαστε ομάδα με σκαμπανεβάσματα. Περηφανευόμαστε για την άμυνά μας, αλλά… Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε να διορθώσουμε. Δεν ξέρω τι ακριβώς. Ο Μπογκντάνοβιτς βρήκε ρυθμό πολύ νωρίς. Όταν βρει ρυθμό είναι πολύ καλός. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να τον περιορίσουμε απ’ την αρχή”.

“Μπορεί να γυρίσει η σειρά. Πρέπει μόνο ν’ ανασυγκροτηθούμε. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι μας, να ηρεμήσουμε και να πάμε ένα τη φορά. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τρίτο παιχνίδι (25/4, 20:45, novasports 2). Πρέπει να παλέψουμε για τη ζωή μας. Ίσως είναι το τελευταίο μας στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε κι από εκεί να προχωρήσουμε στο τέταρτο παιχνίδι κι αν καταφέρουμε να φέρουμε τη σειρά πίσω στο ΟΑΚΑ θα ‘ναι άλλη ιστορία”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News