Αρχίζει τι πρόγραμμα-φωτιά του Εξάστερου

Εξάστερου

Την Παρασκευή 13/1, ξεκινάει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τον Εξάστερο, όπου θα κληθεί να παίξει σε 6 ματς σε 17 μέρες…

Η αυλαία ανοίγει με το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο της Εφές. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση οι Πράσινοι θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να μην μείνουν πίσω στην διεκδίκηση των θέσεων, που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας.

Τρεις μέρες αργότερα είναι το δεύτερο ντέρμπι του μήνα. Οι Πράσινοι θα θα κατέβουν άλλη μία φορά στο Σ.Ε.Φ, όπου θα ψάξουν την πρώτη νίκη επί του αιώνιου αντίπαλου.

Στις 19/1 ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε του Ζοτς, σε ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει πολλά για την πρώτη τετράδα.

Δύο μέρες μετά ο Εξάστερος θα ταξιδέψει από την Πόλη στην Πάτρα, όπου θα βρει στο δρόμο του τον Προμηθέα. Αυτό θα είναι και το πιο εύκολο παιχνίδι του μήνα για τους Πράσινους με την επόμενη βδομάδα να είναι φωτιά.

Αρχικά θα βρει στο δρόμο του την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε μία αναμέτρηση που είναι must-win για τον Εξάστερο. Στην συνέχεια θα ταξιδέψει Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, σε έναν αγώνα ειδικών συνθηκών.

Φεύγοντας από τους κόκκινους του Ερυθρού Αστέρα, ο Παναθηναϊκός γυρίζοντας Ελλάδα θα βρει ξανά κόκκινους στο δρόμο του. Στο τελευταίο ματς του μήνα ο Εξάστερος θα αντιμετωπίσει και πάλι τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News