Αποθέωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Τάιους

Αποθέωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Τάιους

Στους πιο τρελούς οπαδούς του κόσμου συγκαταλέγονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Άλεξ Τάιους…

Ο φόργουορντ της Γαλατασαράι αποθέωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιόφωνο της Τουρκίας, υποστηρίζοντας  ότι οι πράσινοι οπαδοί, μαζί με  αυτούς του Ερυθρού Αστέρα, είναι από τους πιο τρελούς, σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε

«Οι οπαδοί της Γαλατά είναι οι δεύτεροι ή τρίτοι πιο τρελοί στον κόσμο. Μετά από εκείνους του Ερυθρού Αστέρα και του Παναθηναϊκού. Δεν φωνάζουν και ουρλιάζουν μόνο, αλλά πετούν διάφορα πράγματα στο παρκέ. Μπαταρίες, κινητά τηλέφωνα, ανοικτά μπουκάλια νερού… Αυτά, καμιά φορά πετυχαίνουν τους παίκτες και έτσι διακόπτονται οι αγώνες. Τέτοια γεγονότα γίνονται πιο συχνά στο τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν πολλές αντιπαλότητες. Οι πιο μεγάλοι μας αντίπαλοι είναι η Φενέρμπαχτσε και η Μπεσίκτας, όπου πολλές φορές σ’ αυτά τα παιχνίδια υπάρχει διακοπή, με τους διαιτητές να τους βλέπεις φοβισμένους. Πετούν διάφορα πράγματα στο γήπεδο και βρίζουν συνεχώς τους αντιπάλους. Καμιά φορά, μπορεί να δεις ένα γκρουπ ανθρώπων να γρονθοκοπούνται μεταξύ τους στις κερκίδες, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Όμως, το πιο τρελό μέρος που έχω παίξει, είναι στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα».

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News