Αποθέωσε τον Εξάστερο ο προπονητής της Μπασκόνια

Αποθέωσε τον Εξάστερο ο προπονητής της Μπασκόνια

Ο Σίτο Αλόνσο, αποθέωσε τον Παναθηναϊκό, αλλά και τους Γιάννη Μπουρούση και Μάικ Τζέιμς, οι οποίοι πέρυσι αγωνίζονταν με την φανέλα της Μπασκόνια.

Ο προπονητής των Ισπανών τόνισε πως δεν αρκεί μόνο το ταλέντο και η ποιότητα, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και το πάθος που θα επιδείξουν οι δύο ομάδες. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δυσκολία που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του εναντίον των Μπουρούση και Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλόνσο

«Μπορεί να είναι μια σημαντική μέρα για μας. Πρέπει κόσμος και ομάδα να είμαστε ενωμένοι για να καταφέρουμε να νικήσουμε έναν αντίπαλο με πολύ μεγάλη ποιότητα. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και για τις δύο ομάδες»

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε ανακτήσει την ένταση, τη σκληράδα, το δυναμισμό και το πάθος μας στα τελευταία παιχνίδια και έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίζουμε παιχνίδια. Θα πρέπει να καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε την Πέμπτη. Το ταλέντο και η ποιότητα δεν αρκεί αν δεν συνδυάζεται με πάθος»

«Σε συναισθηματικό επίπεδο η επιστροφή του Γιάννη και του Μάικ είναι κάτι το ιδιαίτερο, για όσα πρόσφεραν στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες υψηλού επιπέδου. Ο Τζέιμς βοήθησε πολύ πέρσι την Μπασκόνια και φέτος έχει πετύχει κάποια πολύ σημαντικά καλάθια για τον Παναθηναϊκό, όπως με την Ούνιξ. Ο Μπουρούσης, από την άλλη, είναι ένας ηγέτης, ένας πολύ έμπειρος και ικανός παίκτης. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να τους περιορίσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News