Αποθέωσε Καλάθη ο Ρίβερς

Η παράκληση του Ρίβερς στο Σφαιρόπουλο (pic)

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ενόψει του παιχνιδιού Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός, ο Κέι Σι Ρίβερς αποθέωσε τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά:

 «Είναι πολύ δύσκολο ματς με μια ομάδα με καλό προπονητή. Ο κόουτς τους ξέρει την τακτική του Παναθηναϊκού, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ό,τι κάνουν και για τα… πυροτεχνήματα, γιατί πρόκειται για μια μπασκετική έδρα».

Για την ατμόσφαιρα στην έδρα της Ζαλγκίρις, είπε: «Παίζω είτε είναι γεμάτο, είτε είναι άδειο το γήπεδο. Μου είναι σχεδόν το ίδιο. Όταν έχει κόσμο φέρνει ενθουσιασμό στους παίκτες. Υπάρχει και η αντιπαλότητα εδώ με τον Ολυμπιακό. Είναι το παράδειγμα της συμμετοχής του κόσμου σε τέτοια ματς».

Για το τι άλλαξε και έκαναν οι «πράσινοι» το 5-0 σερί στην Euroleague, επισήμανε: «Συγκεντρωθήκαμε. Ήμασταν πνευματικά έτοιμοι. Κάθε μέρα ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα. Πρέπει να “χτίσουμε” σε αυτά τα πέντε ματς και να βελτιωθούμε. Δεν θα είναι εύκολο να γίνεται συνέχεια αυτό. Το σημαντικό θα είναι να μείνουμε ενωμένοι, να είμαστε “ένα” και να “παλεύουμε” από την αρχή μέχρι το φινάλε».

Τέλος, υπογράμμισε για τον MVP του Νοεμβρίου, Νικ Καλάθη: «Ο Νικ είναι εξαιρετικός. Ξέρει πώς να κοντρολάρει το ματς, σκοράρει και είχε έναν τρομερό Νοέμβρη. Είχε double double σε πόντους και ασίστ, έφτασε κοντά και σε triple double. Έχει κάνει απίστευτη πρόοδο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που τον έχουμε. Ελπίζω να συνεχίσει στο ίδιο “μονοπάτι”, καθώς “τρέχει” την ομάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News