«Είμαστε μια ομάδα, μαζί είμαστε στις νίκες και στις ήττες»

«Είμαστε μια ομάδα, μαζί είμαστε στις νίκες και στις ήττες»

Για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Κύπελλο, μετά την ήττα με 4-0 από τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Ροντρίγκο Μολέδο…

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των πρασίνων τόνισε πως οι πράσινοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ υποστήριξε πως πλέον πρέπει να κοιτάξουν όλοι μαζί τον επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Ήταν ένας ημιτελικός, στον πρώτο αγώνα είχαμε κερδίσει με 2-0 και το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα μας γεμίζει με απογοήτευση. Όμως κοιτάμε μπροστά και τα επόμενα παιχνίδια. Οπωσδήποτε στο ματς με τον ΠΑΟΚ χάσαμε ευκαιρίες, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά».

Για το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Στο παιχνίδι μπήκαμε καλά, αγωνιστήκαμε, ενώ στη συνέχεια τα πράγματα δυσκόλεψαν. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, είναι ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος και οφείλω να πω ότι είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε μια ομάδα, μαζί είμαστε στις νίκες και στις ήττες».

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ομάδα: «Ήταν αναμφισβήτητα ένας αποκλεισμός που δεν περιμέναμε. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Θα πρέπει να περάσει αυτή η απογοήτευση, να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με δύναμη. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα τα πλέι οφ».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Σίγουρα είναι δύσκολο να το ξεπεράσουμε. Αυτό όμως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, προχωράμε μπροστά. Έχουμε τον αγώνα με τη Λάρισα και τα πλέι οφ. Πρέπει να ξεχάσουμε το Κύπελλο και να προχωρήσουμε».

Πάμε ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News