Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την... πρόβα τζενεράλε!

Πετάει για Μόσχα με μία απουσία ο Εξάστερος

Ο Παναθηναϊκός «πέταξε» για τη Μόσχα όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» το οποίο θα αποτελέσει και το τελευταίο τεστ των «πρασίνων» εν όψει της έναρξης των επίσημων αγώνων!

Από την αποστολή των «πρασίνων» η οποία αναχώρησε με προορισμό την ρωσική πρωτεύουσα, απουσίαζε μόνο ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Αύριο το απόγευμα το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Χίμκι (27/9, 17:00) στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά, ενώ την Πέμπτη θα αγωνιστεί είτε στον μικρό είτε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους Κρις Σίνγκλετον, Κέι Σι Ρίβερς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Παππάς, Μάρκους Ντένμον, Τζέιμς Γκιστ, Ιαν Βουγιούκας, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Κένι Γκέιμπριελ, Ζακ Όγκουστ, Ματ Λοτζέσκι, Νικ Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, και Ντίνος Μήτογλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News