Η Αποστολή για το παιχνίδι με τη Μπιλμπάο

Η Αποστολή για το παιχνίδι με τη Μπιλμπάο

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα (17/8) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα play-offs του Europa League (21:30, Cosmote TV) πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο αθλητικό κέντρο της ομάδας “Γ. Καλαφάτης”.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις αντίδρασης, ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2” και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Κουλιμπαλί υποβλήθηκε σε θεραπεία, Γιόχανσον και Βιγιαφάνιες προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Στάικος απουσίασε με άδεια.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε και την αποστολή για τον αυριανό αγώνα στην οποία περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι 20 ποδοσφαιριστές: Στιλ, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Δώνης, Αλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μολίνς, Πίσπας, Λουτσιάνο, Καμπέσας, Εμμανουηλίδης.

Οσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο το πρωί.

Ολοκληρώνεται η πρώτη πράξη στο Champions League, ανοίγει η αυλαία με ένα ματς στο Europa! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News