Απορίες και "καρφιά" από Ερασιτέχνη για Γιαννακόπουλο

Ανακοίνωση για την συμφωνία με την Κυβέρνηση

Η απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέφρασε κάποια ερωτήματα, για την άρνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να συναντηθεί με την ανεξάρτητη τριμελή επιτροπή.

Αναλυτικά:

1. Το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αρχικά στην επιστολή του ο κ.Γιαννακόπουλος τον τοποθετούσε χρονικά στον Ιούνιο. Σήμερα (29 Μαΐου) αναφέρει ότι έχουμε αργήσει. Στην πραγματικότητα είμαστε νωρίτερα από τον αρχικό του προγραμματισμό. Κι επιπλέον, από τις 28 Απριλίου ο κ.Μπαλτάκος έχει δημοσίως προτείνει στα μέλη της Ομάδας Εργασίας του κ.Γιαννακόπουλου να παρίστανται καθημερινά στα γραφεία του Ομίλου για να ξεκινήσουν το σχεδιασμό των τμημάτων. Την ίδια πρόσκληση απηύθηνε και γραπτώς λίγες μέρες αργότερα.

2. Σχετικά με το Γουδή, μέχρι σήμερα η πλευρά του κ.Γιαννακόπουλου έλεγε ότι ο κ.Μπαλτάκος υπέγραψε “μνημόνιο ασάφειας” που δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο και σήμερα ξαφνικά ανακάλυψε ότι δήθεν “οι δεσμεύσεις της διοίκησης Μπαλτάκου δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο στις επόμενες διοικήσεις “…  Στην πραγματικότητα δεν ισχύει τίποτα από τα δυο, αφού το ανώτατο όργανο του Συλλόγου, η Γενική Συνέλευση, μπορεί να κρίνει και αν θέλει να απορρίψει το μνημόνιο που υπογράφηκε.

3. Αν ο κ. Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι ο κ.Μπαλτάκος τον προσέβαλε, ας κινηθεί όπως νομίζει εναντίον του. Γιατί μπλέκει τον Παναθηναϊκό; Αντίστοιχα, ο κ.Μπαλτάκος θεωρεί ότι έχει προσβληθεί και συκοφαντηθεί από τον κ.Γιαννακόπουλο, τα ΜΜΕ και τους λογαριασμούς του στα social media, αλλά δεν άφησε όλα αυτά να τον επηρεάσουν στη στάση του για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το καλό του Παναθηναϊκού πρέπει να μπαίνει πάνω απ’ όλα.

4. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά που διέρρευσαν ως θέση του κ.Γιαννακόπουλου δεν ισχύουν και όλα θα πάνε κατ’ευχήν. Περιμένουμε στην προσεχή Γενική Συνέλευση ενημέρωση από την ανεξάρτητη επιτροπή που ορίστηκε κατόπιν επιθυμίας των φιλάθλων.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News