Η... αποκάλυψη Αλαφούζου για Ουζουνίδη

Ουζουνίδης

[ads]

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως είχε εξετάσει και στο παρελθόν το ενδεχόμενο του Μαρίνου Ουζουνίδη και συγκεκριμένα πέρσι, όταν είχε λυθεί η συνεργασία της ομάδας με τον Γιάννη Αναστασίου.

[ads2]

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε πως υπήρξε και στο παρελθόν ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το deal τότε δεν είχε προχωρήσει γιατί ο νυν τεχνικός του Τριφυλλιού είχε συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και δε θα μπορούσε να γίνει κάποιο deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την παρουσίαση του Μαρίνου Ουζουνίδη:

«Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ένας άνθρωπος που εμείς σκεφτόμασταν εδώ και καιρό και που θα θέλαμε να έχουμε στον Παναθηναϊκό».

«Πέρσι ήταν στον Πανιώνιο όταν εμείς χρειάστηκε να αναζητήσουμε προπονητή. Κάτω από δύσκολες συνθήκες μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθει τώρα σε εμάς. Αισθάνεται Παναθηναϊκός και είναι ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός. Περιμένουμε να δούμε την δουλειά του στο γήπεδο και να γίνει ο Παναθηναϊκός αυτό που πρέπει να γίνει».

Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 20 προγνωστικά έχει σήμερα το Μενού. Για να πάτε στο Ταμείο αρκεί ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο….. Προγνωστικά Σαββάτου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News