Αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

Αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

Μέσω ανακοίνωσης η ομάδα esports του Παναθηναϊκού, έκανε γνωστή την αποχωρησή της από την διοργάνωση.

Τραγική χαρακτήρισαν την στάση που κράτησαν τα επίσημα social media ρίχνοντας ευθύνες στους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ξέρουμε ότι περιμένετε μια επίσημη ανάρτηση και γι’ αυτό θέλαμε πρώτα να φιλτράρουμε τα γεγονότα αλλά και να δούμε την αντιμετώπιση της διοργανώτριας αρχής, που δυστυχώς 48 ώρες μετά το συμβάν δεν έχει προβεί σε τίποτα ουσιαστικό.

Σαν Panathinaikos AC esports προφανώς καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας σε οποιαδήποτε μορφή της και σε κάθε περίπτωση. αντιλαμβανόμαστε πως η διοργάνωση δεν είχε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει. Παρ’ όλα αυτά, θεωρούμε τραγική την στάση που κράτησαν τα επίσημα social media ρίχνοντας ευθύνες στους παίκτες μας που έδειξαν ήθος και δεν ασχολήθηκαν καν με το να στοχοποιήσουν τη διοργάνωση για την ασθενή αντιμετώπιση του συμβάντος και την μετέπειτα διαχειριση του γεγονότος.

Εξ᾽αυτού η ομάδα μας θα αποχωρήσει για την ώρα από την διοργάνωση και χωρίς να δώσουμε παραπάνω διαστάσεις, έχουμε ζητήσει και περιμένουμε μια σωστή ανάρτηση για το τι ακριβώς συνέβη και μια έστω τυπική συγνώμη προς τους παίκτες και τον οργανισμό μας, ώστε να δούμε τα επόμενα μας βήματα.

Εκ μέρους της διοίκησης και των παικτών

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News