Μεταγραφή "λαχείο" για τον Παναθηναϊκό

Μεταγραφή "λαχείο" για τον Παναθηναϊκό

[ads]Μέσα σε όλα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα πολλοί δεν παρατήρησαν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Το πόσο χρήσιμος μπορεί να αποδειχθεί ο Νούνο Ρέις. Γράφει ο Παναγιώτης Χριστουλάκης
[ads2]
Ο νεαρός μπακ ήρθε στον Παναθηναϊκό ως εισήγηση του Ζιλμπέρτο Σιλβά σαν ένα πολυεργαλείο που θα παίζει κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως δεξί μπακ. Φυσικά, η φυσική του θέση ήταν αυτή του κεντρικού αμυντικού, ωστόσο στην Μετζ (με την οποία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις) έπαιξε και τις άλλες δύο θέσεις.

Στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια του μέχρι τώρα, τον έχουμε δει σε δύο ως αμυντικό χαφ (στα δύο με τον Ηρακλή) και στα άλλα δύο ως δεξί μπακ (Αστέρας Τρίπολης και Βέροια). Και στα τέσσερα παιχνίδια είχε θετική εμφάνιση, καθώς ανταποκρίθηκε επαρκώς στον ρόλο του. Καλή τεχνική κατάρτιση, βλέπει γήπεδο, τρέχει ασταμάτητα, δίνει οδηγίες σε συμπαίκτες, ψάχνει τις σίγουρες πάσες και είναι άψογος ανασταλτικά. Ως σέντερ μπακ τον είδαμε στο παιχνίδι με τον Άρη (φιλικό) όπου ήταν επίσης αρκετά καλός με σωστές τοποθετήσεις και καλές απομακρύνσεις.

Αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, τότε θα μιλάμε για έναν παίκτη “λαβράκι” που ήρθε ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό, με χαμηλό συμβόλαιο (κοντά στις 200.000 ευρώ) και μπορεί να αγωνισθεί με επιτυχία σε αρκετές θέσεις ξεκουράζοντας τους βασικούς της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News