Από τις εξέδρες... βασικός!

Φτιάχτηκε ο Μολίνς - Δείτε το ποστ (pic)

Με την άφιξη του ο Γκιγιέρμο Μολίνς δεν έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια, μιας και έχει αγωνιστεί σε λίγους αγώνες και κόντρα στον ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει φανέλα βασικού.

Η απουσία, λόγω τιμωρίας του Μάρκους Μπεργκ, και η λειψανδρία στη θέση του επιθετικού “αναγκάζει” τον Μαρίνο Ουζουνίδη όχι μόνο να τον πάρει στην αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το ενδεχόμενο να τον βάλει στη βασική ενδεκάδα, μιας και ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι και οι Κλωναρίδης και Π. Βλαχοδήμος παίζουν καλύτερα ως εξτρέμ, παρά στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Σουηδός παίκτης έχει δει τα περισσότερα παιχνίδια από την… εξέδρα από την εξέδρα, διότι ο τραυματισμός που είχε δεν του επέτρεπε να μπει κατευθείαν στα βαθιά και έτσι ο Έλληνας τεχνικός επέλεγε να τον βάλει για λίγα λεπτά σε παιχνίδι που ουσιαστικά είχαν… κριθεί, όπως ο επαναληπτικός του Κυπέλλου επί του Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα για πρώτη φορά αναμένεται να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε τα πεπραγμένα του Μολίνς σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Τούμπας και να δούμε αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News