"Απλήρωτοι οι παίκτες του Εξάστερου" (pic)

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην Πόλη

Εδώ και λίγες ώρες επικρατεί ένα… χάος στον Παναθηναϊκό Superfoods. Πρώτα ο αποκλεισμός με σκούπα από τη Φενέρμπαχτσε και στη συνέχεια η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν, έφεραν γερές αναταράξεις τους “πράσινους”.

Μάλιστα υπήρξε και η άρνηση ορισμένων παικτών να αρνηθούν να πάνε οδικώς με αποτέλεσμα οι Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκάμπριελ και Φώτσης να μην επιβιβαστούν στο πούλμαν και να αναχωρήσουν με αεροπλάνο.

Έτσι μέσα σε όλα αυτά ήρθε και το… κερασάκι στην τούρτα και τα “ακραία σενάρια” άρχισαν. Σύμφωνα με tweet του ισραηλινού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ, ο οποίος φημολογείται ότι έχει πολλές διασυνδέσεις με παίκτες, αλλά και με ατζέντηδες, επιτέθηκε στη διοίκηση του Τριφυλλιού και αφήνει μεγάλες υπόνοιες για απλήρωτους “Αγαπητέ Παναθηναϊκέ, δεν μπορείς να τιμωρείς παίκτες όταν κάποιοι εξ αυτών είναι απλήρωτοι για μήνες”.

Αυτό το σενάριο μόνο κακόγουστο είναι, μιας και είναι γνωστό πως οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είναι ακριβείς στις πληρωμές τους όλα αυτά τα χρόνια και όλοι όσοι έχουν εργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με την οικογένεια Γιαννακόπουλου έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων των μισθών.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News