ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αγοράζει κι άλλη ομάδα ο οσφπ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αγοράζει κι άλλη ομάδα ο οσφπ!

Όπως ακριβώς έκανε με το τμήμα γυναικείου μπάσκετ που ως το καλοκαίρι του 2015 δεν είχε και προχώρησε στην συγχώνευση με την πρωταθλήτρια ομάδα του Ελληνικού, έτσι και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Οσφπ ετοιμάζεται να αποκτήσει ομάδα στο futsal και το rugby!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο futsal (ποδόσφαιρο σάλας) θέλει να αποκτήσει την ομάδα Αθήνα ’90, την πρώτη ελληνική ομάδα futsal, η οποία ιδρύθηκε το 1990, έχει έδρα στην Κηφισιά και «πρωταγωνιστεί» εντός συνόρων και είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο ελληνικό futsal.

[ads2]

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει στην τροπαιοθήκη της τους περισσότερους τίτλους (έχει κατακτήσει τους 10 τελευταίους) και στην τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στον τελικό των play off, όπου αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα και προηγείται στη σειρά 1-0. Με λίγα λόγια ο Οσφπ θέλει να πρωταγωνιστήσει πάλι με ξένες πλάτες.
Όσο αφορά το ράγκμπι εκεί, δεν του φτάνει η μία, αλλά θα κάνει διπλό χτύπημα με τον Προμηθέα Ρέντη και της ΑΕΚ Κοκκινιάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News