Απίστευτο! Η Εστερσουντ "έπιασε" τον Παναθηναϊκό

Ντεμπούτο για δύο κόντρα στον Πλατανιά

Ο Παναθηναϊκός απουσιάζει από τα ευρωπαϊκά σαλόνια εδώ και μία εξαετία, με αποτέλεσμα η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα της UEFA να αποτελεί μία λυπηρή κατάσταση για τους πράσινους.

Όχι μόνο η ΑΕΚ, αλλά και η Έστερσουντ «έπιασε» το Τριφύλλι στον σχετικό πίνακα με μία μόλις πορεία στην Ευρώπη (η οποία θα συνεχιστεί και με τον ερχομό του νέου έτους).

Η Έστερσουντ απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και παρουσιάζεται πρώτη στον όμιλό της με 10 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη την Μπιλμπάο. Από την άλλη, η «Ένωση» έχει τουλάχιστον ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι, συγκεντρώνοντας μάλιστα αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αυτός βέβαια και δεν είναι «Panathinaikos». Η απουσία των πρασίνων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει στοιχίσει στην χώρα, η οποία παλεύει με νύχια και με δόντια να παραμείνει στην 14η θέση(!).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News