Απίστευτη γελοιοποίηση του κράτους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Απίστευτη γελοιοποίηση του κράτους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Η σημερινή “αθώωση” του Οσφπ για το θέμα των ξυλοδαρμών στα αποδυτήρια δείχνει την αδυναμία του κράτους να χειριστεί τις αλητείες των Λιμανίσιων για ακόμη μία φορά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχεδόν αθωώθηκε για τα επεισόδια στα αποδυτήρια του “Γ. Καραϊσκάκης”, με Πλατανιά και ΑΕΚ, καθώς δεν της επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών όπως προβλέπει ο νόμος παρά μόνο χρηματικό πρόστιμο και αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή η απόφαση σίγουρα, θα ήταν διαφορετική αν είχε εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου. Όμως, όταν ζητήθηκε από τον Πειραϊκό σύλλογο αυτό το υλικό, η απάντηση που έδωσε ήταν πως απλά σβήστηκε δύο ημέρες μετά το ματς με την Ένωση.

Όμως, αυτή η “καραμέλα” δεν χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά. Πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το 2013, είχαν γίνει εκτεταμένα επεισόδια στα περίχωρα του γηπέδου. Ο Οσφπ, έδωσε την απάντηση με τις κλειστές κάμερες στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας όταν ζητήθηκε υλικό για να εξεταστεί από τους υπεύθυνους.

Τότε, οπαδοί των “ερυθρολεύκων” είχαν επιτεθεί με κροτίδες και βόμβες μολότοφ στο πούλμαν του “τριφυλλιού” με την Αστυνομία να απαντά με ρίψη χημικών, Τότε, η τιμωρία του Οσφπ για τα έκτροπα κατά της “πράσινης” αποστολής, δεν ήταν καμία. Ναι, σωστά διαβάσατε.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, “παίζει” με τη νοημοσύνη του φίλαθλου κοινού της Ελλάδας, όμως δεν γνωρίζει πως δεν είναι όλοι οι φίλαθλοι σαν τους δικούς της. Κατάφερε να γελοιοποιήσει για ακόμη μία φορά το Ελληνικό κράτος, και δείχνει πως ακόμα κάνει κουμάντο με… το έτσι θέλω.

Όμως, η Ιθάκη είναι κοντά…

Προγνωστικά Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός και σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News