Η απάντηση του Σλούκα για πρόταση του Παναθηναϊκού!

Ποια είναι η διαφορά στο μπάτζετ Παναθηναϊκού και Φενέρ

Αναμφίβολα ο Κώστας Σλούκας θεωρείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη και κάθε ομάδα θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “Τα Νέα”, αναφέρθηκε στο σενάριο που προέκυψε για ενδεχόμενη πρόταση από τον Παναθηναϊκό Superfoods, με το διεθνή άσο να τονίζει πως εάν έρθει θα το σκεφτεί, αλλά γνωρίζει πολύ καλά πως η απόφαση δεν είναι εύκολη.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το πόσο δύσκολο θα ήταν για τον ίδιο αν έρθει μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει παίξει στον Ολυμπιακό: «Τονίζω ότι πρώτα θα μιλήσω με τη Φενερμπαχτσέ και συγκεκριμένα με τον κόουτς. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Μιλώντας υποθετικά και καθώς είμαι επαγγελματίας, είναι λογικό να εξετάσω άλλες προτάσεις αν πρέπει να το πράξω. Οι επιλογές σου ορίζουν τι θα διαλέξεις. Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια πως θα σκεφτώ ιδιαιτέρως την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολη απόφαση, θέλω όμως να εκμυστηρευτώ και το εξής: η ψυχρή έως αρνητική αντίδραση που είχε ο κόσμος στο ΣΕΦ όταν πήγα με τη Φενερμπαχτσέ με στενοχώρησε πολύ. Με πλήγωσε! Εξι χρόνια, αναγνωρίζω ότι με υποστήριξαν και ότι ο Ολυμπιακός μού έδωσε πολλά, αλλά έδωσα κι εγώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα, ποτέ δεν κορόιδεψα. Με πλήγωσε που με αντιμετώπισαν τόσο ψυχρά».

Τέσσερις τελικοί Κυπέλλων, τελευταία αγωνιστική στην Ιταλία και οι επιλογές του Μπετατζή… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News