Αντίδραση του κόσμου για Γουακάσο!

Γουακάσο

Ο δανεισμός του Μουμπάρακ Γουακάσο στην Γρανάδα είναι εδώ και κάποιες ώρες επίσημος για τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να δεί κανείς τα σχόλια του κόσμου των “πρασίνων” για τη φυγή του Γκανέζου αλλά και την στάση του ίδιου σε όλα αυτά.

Κάτω απο το post της επίσημης ανακοίνωσης του δανεισμού του Γουακάσο οι φίλοι του “τριφυλλιού” ξεσπάθωσαν κατά κάποιον τρόπο. Αν τα διαβάσετε θα καταλάβετε πως ο Γκανέζος εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο καθώς όλοι πίστευαν στις δυνατότητες του εξαιτίας της μαχητικότητας που τον διακατέχει.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια πως ο 24χρονος απο την πλευρά του ασκούσε διαρκής πίεση στον μάνατζερ του ώστε να του βρει ομάδα. Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είχαν γραφτεί και άλλοι ισπανικοί σύλλογοι που επικοινωνούσαν με τον παίκτη.Φυσικά δύσκολα θα επέστρεφε μετά απο την τόση μεγάλη θέληση που έδειξε να αποχωρήσει.

Η ομάδα προφανώς δεν θέλει παίκτες που να βλέπουν σαν αγγαρεία το να παίζουν. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πέσει στα πόδια κανενός Γουακάσο.

Τέλος, θα πρέπει από εδώ και πέρα οι επιλογές των ανθρώπων του Τριφυλλιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, καθώς η ομάδα δεν αντέχει άλλους παίκτες τύπου Ιμπάρμπο και Γουακάσο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News