Αντετοκούνμπο: «Ακολουθήσαμε το πλάνο του κόουτς»

Μάτωσε για τον Παναθηναϊκό ο Αντετοκούνμπο

Σε… λαβράκι δείχνει να βγαίνει για τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο στρατόπεδο των πρασίνων, έπειτα από τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού επεσήμανε ότι η νίκη προήλθε, έπειτα από την πιστή ακολούθηση του πλάνου του προπονητή, Τσάβι Πασκουάλ. Βέβαια, τόνισε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και ότι τα παιχνίδια της Euroleague είναι πολλά για να βγουν βάσιμα συμπεράσματα.

“Πιστεύω ότι ακολουθήσαμε το πλάνο του κόουτς, κάναμε αυτό που έπρεπε στην άμυνα και αυτό βγήκε και στην επίθεση. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε, έχουμε ακόμα πολλά ματς, έχουμε παίξει και πολλά παιχνίδια εκτός, αλλά βελτιωνόμαστε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Η Χίμκι είναι μια πολύ ομάδα αλλά τα ματς είναι πολλά”, ανέφερε αρχικά στη NOVA και συνέχισε για το ματς με την Εφές: “Θα έχουν μία τόνωση που πήραν εκτός έδρας νίκη, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του κόουτς, να ξεκουραστούμε και να είμαστε ψυχικά και αγωνιστικά έτοιμοι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News