Ανησυχούν για τον Σιλά στον Παναθηναϊκό

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για Σιλά

Τα πολλά και συνεχόμενα ταξίδια του Σιλά έχουν επιβαρύνει τον οργανισμό του τον τελευταίο καιρό και υπάρχει μεγάλη ανησυχία στον Παναθηναϊκό.

Ο νεοαποκτηθείς άσος των “πρασίνων” έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Εθνική Μάλι κόντρα στο Μαρόκο και το ίδιο αναμένεται να κάνει και στο σημερινό (5/9) ματς με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Ο Σιλά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει κάνει πολλές μετακινήσεις, οι οποίες ήταν πολύωρες. Αρχικά ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει και να παρουσιαστεί από το Τριφύλλι, στη συνέχεια πήγε στο Μάλι για να ενταχθεί στις προπονήσεις με την εθνική του ομάδα αλλά και ακόμα δύο για το πρώτο παιχνίδι με το Μαρόκο.

Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης έχει έντονη σωματική κόπωση και δύσκολα θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στον επερχόμενο (10/9) αγώνα με την Κέρκυρα.

Πληρώνει καλά η τελευταία μέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018: Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News