Άγγιξε το όνειρο ο Παναθηναϊκός (vid)

Άγγιξε το όνειρο ο Παναθηναϊκός (vid)

Πέρασαν κιόλας 15 χρόνια απο την ημέρα που ο Παναθηναϊκός παραλίγο να ολοκληρώσει έναν τεράστιο άθλο.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την στιγμή που ο Μιχάλης Κωνσταντίνου “πάγωσε” το Καμπ Νού των 100.000 ανθρώπων.

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός του Μαρκαριάν, του Γκούμα, του Κωνσταντίνου, του Φύσσα, του Μπασινά, του Καραγκούνη πήγε στην Βαρκελώνη να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Πουγιόλ, του Κλάιφερτ, του Τσάβι, του Λουίς Ενρίκε.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου πάγωσε την Βαρκελώνη νωρίς στο ματς πάγωσε το γήπεδο όμως στη συνέχεια οι Ισπανοί γύρισα το ματς με γκολ των Λουίς Ενρίκε και του Σαβιόλα.

Οι “πράσινοι” είχαν χάσει μοναδικές ευκαιρίες για ένα γκολ προς το τέλος του αγώνα. Ο Κύπριος σκόρερ και ο Ολισαντέμπε είδαν τον Πουγιόλ και τον Ρείνα να σταματούν τις προσπάθειες τους λίγο πριν την γραμμή ενώ την μεγαλύτερη ευκαιρία έχασε ο Γκόραν Βλάοβιτς στο 96′ όταν το σουτ του πέρασε ελάχιστα δίπλα απο το δοκάρι.

Δείτε:

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Σάριτς, Κυργιάκος, Χένρικσεν, Φύσσας, Γκούμας, Μπασινάς, Καραγκούνης (45+ Μικάελσεν), Κόλκα (77 Βλάοβιτς), Λυμπερόπουλος (46 Ολιζαντέμπε), Κωνσταντίνου.

Μπαρτσελόνα: Μπονάνο (84 Ρέινα), Πουγιόλ, ντε Μπουρ, Αμπελάρδο, Κόκο (45+ Κλάιφερτ), Τσάβι, Λουΐς Ενρίκε, Κοκού, Ριβάλντο, Όφερμαρς (74 Γκάμπρι), Σαβιόλα.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News