"Ανεβαίνει" για Μολέντο η Ιντερνασιονάλ

Δεν έχει καμία τύχη ο Μολέδο!

Η Ιντερνασιονάλ επιθυμεί διακαώς τον επαναπατρισμό του Ροντρίγκο Μολέντο, αλλά η τελευταία της πρόταση δεν δείχνει να αγγίζει τις φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο βραζιλιάνικος σύλλογος θα ρίξει στο τραπέζι υψηλότερη προσφορά.

Οι πράσινοι δεν διαθέτουν πολλά χρονικά περιθώρια, εάν επιθυμούν να επωφεληθούν οικονομικά από την περίπτωση του Μολέντο. Ο σύλλογος από την Βραζιλία προσφέρει 260.000 ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Λούκας Μολάρ.

Βέβαια, οι πράσινοι δεν πρόκειται να δεχτούν αυτήν την πρόταση και γι αυτό ο εν λόγω δημοσιογράφος συμπληρώνει ότι η Ιντερνασιονάλ θα «ανέβει» στο ποσό, το οποίο θα φτάσει κάπου ανάμεσα στο προαναφερθέν ποσό (260.000) και σε εκείνο που επιθυμεί το Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News