Αναμένεται το καλοκαίρι το νομοθετικό πλαίσιο για το Γουδή

Τι λένε στον Παναθηναϊκό για το γήπεδο στο Γουδί

Το κυβερνητικό σχήμα θέλει να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα με το με το νομοθετικό πλαίσιο του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδί και θέλει μέχρι το τέλος του Ιουλίου να ολοκληρωθεί και το κομμάτι που έγκειται στους νόμους και να είναι απόλυτα “θωρακισμένο”.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε βρεθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει τον αγώνα των “πρασίνων” με τον ΠΑΟΚ και σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης επεσήμανε πως υπάρχει η εντολή από τον Αλέξη Τσίπρα για να τρέξουν οι διαδικασίες για το γήπεδο στο Γουδή.

Στις δηλώσεις του ο Υπουργός ανεφέρε επίσης πως σε 14-15 μήνες θα είναι έτοιμο το νομικό κομμάτι, ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» αυτό το χρονικό περιθώριο αφορούσε συνολικά το σχέδιο για τη «Νέα Αθήνα».

Για το γήπεδο του Τριφυλλιού έχει δοθεί προτεραιότητα και το δημοσίευμα τονίζει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προετοιμαστεί και να «οχυρωθεί» το νομικό πλαίσιο μέσα στο επόμενο τρίμηνο, δηλαδή μέχρι τα τέλη του Ιουλίου να είναι έτοιμα οι συνολικές νομοθετικές ρυθμίσεις για το γήπεδο στο Γουδή προκειμένου να ψηφιστούν από τη Βουλή.

Παράλληλα, θα αρχίσουν να προετοιμάζονται και οι μακέτες του νέου γηπέδου, αλλά και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει σύσκεψη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για τη συγκρότηση των επιτροπών που θα τρέξουν τα διάφορα κομμάτια του πρότζεκτ.

Αυτό που θέλουν Παναθηναϊκός και κυβέρνηση είναι όταν περάσει από τη Βουλή το νομοθετικό του γηπέδου να είναι έτοιμες οι μακέτες, οι μελέτες και οι συμφωνίες σε επίπεδο χρηματοδότησης και μάνατζμεντ και να προχωρήσει η υπογραφή των συμβάσεων ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News