Αναλυτικά: Όλες οι λεπτομέρειες για την παραμονή του Λέτο

Πρόταση της Λανούς για Λέτο

Το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο “καίει” τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επιθυμούν την ανανέωση του 30χρονου Αργεντινού στο “τριφύλλι”.

Το ίδιο φαίνεται να επιθυμεί ο Αργεντινός, ο οποίος διαψεύδει τα ποσά των 500-700.000 ευρώ που εμφανίστηκαν ως οι ετήσιες αξιώσεις του. Ο “Σέμπα” επιθυμεί μία αύξηση στον μισθό του (250.000/χρόνο είναι οι τωρινές απολαβές), διότι θεωρεί πως προσφέρει στην ομάδα. Μην ξεχνάμε πως φέτος έχει 11 γκολ και 4-5 ασίστ και είναι ό,τι πιο παραγωγικό υπάρχει στην ομάδα μετά τον Μπεργκ.

Οι “πράσινοι” από την πλευρά τους φαίνονται διατεθειμένοι να του κάνουν μία μικρή αύξηση. Συγκεκριμένα, φαίνεται να μπορούν να φτάσουν ως και τις 270-280.000 ευρώ/χρόνο.

Αυτό που πραγματικά έχει ενοχλήσει τον Σεμπάστιαν Λέτο είναι η αδιαφορία που εμφανίζεται από την διοίκηση και τον Νίκο Λυμπερόπουλο προς το πρόσωπό του. Ο δε Νίκος Λυμπερόπουλος δεν ξέρει τι του ξημερώνει, με το μπάτζετ και την όλη κατάσταση που έχει διαμορφώσει ο Γιάννης Αλαφούζος, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν παγώσει όλα στο “τριφύλλι”, μεταξύ των οποίων και η υπόθεση του Αργεντινού, που για την ώρα και για τις επόμενες μέρες θα είναι στο “συρτάρι”.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της αποχώρησης του έμπειρου επιθετικού, καθώς τον προβληματίζει η διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί στον σύλλογο. Σε συνδυασμό με το ότι έχει ήδη άλλες προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News