Ανακοίνωση οπαδών για το γήπεδο: Καθίστε στο ίδιο τραπέζι...

Αυτά βάζει η Alpha Bank στο Γουδή

To δικό της μήνυμα για την υπόθεση του γηπέδου, έστειλε η Θύρα 13 Περιστερίου με επίσημη ανακοίνωση της…

Ο σύνδεσμος Περιστερίου ζήτησε από τους διοικούντες ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, ώστε να βρεθεί μία λύση για το γηπεδικό εδώ και τώρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 Περιστερίου

“Μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε γήπεδα και δρόμους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πλέον ο σύνδεσμός μας είναι ιδιόκτητος. 10 χρόνια πριν, μια παρέα ατόμων, μικρών και μεγάλων, που θέλησαν να κατεβάσουν τις ταμπέλες του τοπικισμού και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό του Παναθηναϊκού και της Θύρας 13, βλέπουν επιτέλους να ανταμείβονται οι κόποι τους με τον καλύτερο τρόπο. Μετά τις αλλεπάλληλες σφαλιάρες στους αλλόθρησκους, έρχεται το κερασάκι στην τούρτα για να σφραγίσει αυτά τα 10 όμορφα χρόνια λειτουργίας. Κάποιοι από εμάς έκαναν οικογένειες, κάποιων τα μαλλιά άσπρισαν, κάποιοι είναι πιο δυνατοί από ποτέ, κάποιοι έκοψαν, αλλά το σίγουρο είναι ένα: θα μας τρώνε όλοι στη μάπα για μια ζωή.

Ήταν μια υπόσχεση δικιά μας στις επόμενες γενιές. Μια υπόσχεση που έγινε πραγματικότητα από ανθρώπους του μόχθου, που αγαπούν το Σύλλογο, μια κίνηση που θα πρέπει να μιμηθούν όλοι οι δισεκατομμυριούχοι διοικούντες ανεξάρτητου ονόματος. Να αφήσουν, δηλαδή, κάτι στην ιστορία που να θυμίζει το πέρασμα τους από τον Παναθηναϊκό. Κύριοι διοικούντες της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ερασιτέχνη έχετε υποχρέωση απέναντι στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας να κάτσετε στο ίδιο τραπέζι και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αποφασίσετε τι θα γίνει με το γήπεδο. Δεν γίνεται ο σύλλογος που έχει δοξάσει αυτή την χώρα όσο κανένας άλλος (με 6 ευρωπαϊκά, με αμέτρητους εγχώριους τίτλους, με πορείες στην Ευρώπη που άλλοι δε θα τις δουν ούτε σε 10 ζωές) να είναι μετανάστης και νοικάρης μέσα στην ίδια του τη χώρα. Πηγαίντε όλοι μαζί στον πρωθυπουργό και πιάστε τον απ’ το λαιμό, όπως κάνετε για τα προσωπικά σας συμφέροντα, και αναγκάστε τον να χτιστεί  γήπεδο στον Παναθηναϊκό ή έστω να αναμορφωθεί ριζικά το ήδη υπάρχον.

Συγγνώμη που μας βρίσκετε σαν κλαμπ δύσπιστους στην ανέγερση καινούργιου γηπέδου αλλά οι υποσχέσεις και τα ΘΑ που έχει φάει ο κόσμος μας για αυτό το θέμα είναι αμέτρητα. Το μπράβο από εμάς θα το ακούσετε μόνο όταν πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο. Οφείλετε όλοι σας, αν η πολιτεία μάς κοροϊδεύει για μια ακόμα φορά, να τους ξεμπροστιάσετε και να βάλετε εσείς πλάτη, χρήμα και ότι άλλο απαιτείται για να γίνει αυτό το γήπεδο. Το πού, βρείτε το εσείς. Αρκεί ο τόπος να συνάδει με την ιστορία μας. Ως τότε, εμείς θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να χτυπάμε καμπανάκια όπου και όποτε χρειαστεί.

Υ.Γ.1 Καλός και αναπαυτικός ο καναπές, αλλά σηκωθείτε λίγο όλοι και ελάτε κοντά μας να βοηθήσετε ο καθένας με τον τρόπο του. Μην περιμένετε από τους ίδιους και τους ίδιους μια ζωή να βγάζουν τα κάστανα απ’ τη φωτιά και εσείς το μόνο που κάνετε να είναι η εκ του ασφαλούς κριτική. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.

Υ.Γ.2 Η θέση του οπαδού είναι στην κερκίδα και στους δρόμους. Πουθενά άλλου.

Υ.Γ.3 Προς διοικούντες: αν μας πέφτει κι εμάς λόγος για το γήπεδο, να σας ενημερώσουμε ότι σαν κλαμπ θεωρούμε πως το γήπεδο πρέπει να είναι στη φυσική μας έδρα, τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΣ!

Υ.Γ.4 Ευχαριστούμε την οικογένεια της Θύρας 13 καθώς και τον καθένα ξεχωριστά που βοήθησε να γίνει το κλαμπ μας ιδιόκτητο. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στα Πατήσια και στο East End.

Υ.Γ.5 Χαρίζεται πρωτοχρονιάτικη πίτα, ανέγγιχτη, αφάγωτη και αφράτη. Όποιος βρει το φλουρί, θα παραλάβει το δώρο του από τα παιδιά στο Ίλιον. Αν τους βρει, βέβαια…”

Προγνωστικά Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός και σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News