"Η Alpha Bank που είναι μπλεγμένη με τον Βοτανικό θέλει να βοηθήσει για το Γουδή"

"Ο χρηματοδότης θα παίξει σημαντικό ρόλο για το γήπεδο"

O Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στο ΣΚΑϊ και τον Γιώργο Αυτιά για το αν βλέπει ο ίδιος με αισιοδοξία το εγχείρημα του νέου γηπέδου.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Πρωθυπουργό αλλά και την Alpha Bank που θέλει να βοηθήσει το νέο γήπεδο.

Με μεγάλη αισιοδοξία βλέπει ο Τάκης Μπαλτάκος τις κινήσεις για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή. Όπως είπε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δείχνει πως θέλει πολύ να γίνει. Ανέφερε επίσης πως η Alpha Bank που είχε εμπλακεί και το σχέδιο του Βοτανικού θέλει να βοηθήσει και τώρα.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Το γήπεδο πάει πολύ καλά. Ο Τσίπρας έχει πάει στο δέκατο γυμνάσιο που είναι δίπλα στο γήπεδο, όπως και εγώ. Εκεί ήταν και ο Λαφαζάνης. Έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο ο Τσίπρας. Είναι Παναθηναϊκός ο Τσίπρας, ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης είναι Ολυμπιακού (σ.σ. το είπε χαμογελώντας). Πάει καλά το θέμα του γηπέδου.

Με το γήπεδο ασχολείται ο γιός μου, που είναι πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και αυτός έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό. Αυτός έχει τις συζητήσεις με την Κυβέρνηση. Η άποψή μου είναι ότι θα πάει πολύ καλά το θέμα επειδή η Κυβέρνηση το επιθυμεί, ο Παναθηναϊκός βεβαίως το επιθυμεί. Η Alpha Bank που είναι μπλεγμένη με τον Βοτανικό και θέλει να απεμπλακεί και να βοηθήσει για το νέο γήπεδο. Άρα νομίζω ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες τώρα για να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Τάκης Μπαλτάκος.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News