Αλλάζει... όλη την ομάδα με Καρδίτσα ο Ουζουνίδης - Η πιθανή ενδεκάδα

Πάλεψε και δεν έ-Χ-ασε στη Λαμία ο Παναθηναϊκός!

Σχεδόν ολόκληρη την ομάδα σκέφτεται να αλλάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδας…

Ο τεχνικός των πρασίνων θέλει να ξεκουράσει τους παίκτες του πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο και σε άλλους παίκτες.

Γι’ αυτό το λόγο η ενδεκάδα ενδέχεται να είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με αυτή που έχουμε συνηθίσει. Ο Διούδης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Αυλωνίτη και Ευαγγέλου σε ρόλο στόπερ, τον Γιόχανσον δεξιά και τον Ινσούα αριστερά.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ρέις και Δώνης, με τους Καμπέσας και Χατζηγιοβάννη να έχουν ρόλο εξτρέμ και τον Μουνιέ να είναι τοποθετημένος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πίσπα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News