Αλλάξτε το...

Αλλάξτε το...

Παρατηρώντας κανείς τις φετινές επιδόσεις του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μπορεί να διακρίνει ένα στατιστικό που κάνει…μπάμ.

Τόσο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη όσο και αυτή του Τσάβι Πασκουάλ έχουν ένα μεγάλο αγκάθι στο παιχνίδι τους!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ίσως το χουν παρατηρήσει καθώς τον τελευταίο καιρό οι ενδείξεις είναι απανωτές. Είτε αγωνίζεται σε χορτάρι είτε σε παρκέ το φετινό “τριφύλλι” δεν μπορεί να κερδίσει μακρυά απο την έδρα του.

Απο την μια ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει καταφέρει να αλλάξει διακόπτη στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αφού η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που είχε επί του προκατόχου του. Παρόλα αυτά ούτε υπό τον Έλληνα τεχνικό μπορεί να βρει εύκολα νίκες εκτός έδρας αφού όλη τη χρονιά έχει μόλις 3 νίκες μακρυά απο την Λεωφόρο (Λεβαδειακό, Ατρόμητο, Αστέρα).

Στο ίδιο έργο θεατές είναι και οι φίλοι του μπασκετικού Παναθηναϊκού που βλέπουν τη ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ παρόλο που δείχνει ωραία στοιχεία με κατά διαστήματα πολύ όμορφο παιχνίδι, να μην μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας. Κατά μια…διαβολική σύμπτωση ο Εξάστερος έχει επίσης τρεις νίκες έξω απο το ΟΑΚΑ (Μπάμπεργκ, Μιλάνο, Γαλατάσαραϊ).

Το ακόμη πιο παράδοξο είναι πως τα στραβοπατήματα έρχονται έπειτα απο “πράσινα” λάθη. Στο Καυτατζόγλειο όπως και στην Ξάνθη και τους Ζωσιμάδες, οι “πράσινοι” έχασαν ένα…τσουβάλι ευκαιρίες και τελικά δεν κατάφεραν να επιστρέψουν με το τρίποντο στις αποσκευές.

Ενώ στο Κάουνας και την Πόλη, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έκαναν λάθη στο τελευταίο διάστημα του αγώνα και έχασαν τις διαφορές που είχαν χτίσει μέσα στον αγώνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News