Άγνοια στον Παναθηναϊκό για Μολέδο, τον περιμένουν στο Κορωπί

«Ψάχτηκαν για αντι-Μολέδο»

Τα δημοσιεύματα περί νέας επαφής του Ροντρίγκο Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ συνεχίζουν να πληθαίνουν, αλλά στον Παναθηναϊκό υπάρχει πλήρης άγνοια, καθώς οι “πράσινοι” περιμένουν κανονικά τον Βραζιλιάνο αμυντικό στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 26 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα στη χώρα του καφέ βγήκαν ξανά προσκήνιο διάφορες ειδήσεις για το θέμα του Μολέδο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο αμυντικός του Τριφυλλιού τα έχει βρει με την ομάδα της Βραζιλίας και να περιμένουν την έγκριση του Παναθηναϊκού.

Όμως από τον Παναθηναϊκό δηλώνουν πως δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή τους για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και τόνιζαν πως περιμένουν κανονικά τον παίκτη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, από τη στιγμή που του έχει κατατεθεί πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του.

Έρχεται με… φόρα ο Μπετατζής από την χτεσινή ανατροπή, που πλήρωσε x34… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News