Με αυτούς στην Τούμπα για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Αρκετές οι απουσίες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Ολοκληρώθηκε με χωρίς νέα απουσία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ μετά τη μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης».

Όμως δε θα είναι μόνος του, καθώς ο Κάρλος Ζέκα θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη και έτσι θα έχουν την αύρα του… αρχηγού.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, επιθετική τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι Ζέκα, Τελάντερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα μετάσχουν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Ντέρμπι σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία! Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ εντελώς δωρεάν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News