Αυτός είναι ο μάνατζερ στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αυτός είναι ο μάνατζερ στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το «φρέσκο» πρόσωπο που συστήθηκε για πρώτη φορά στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Χρήστος Πλιάτσικας. Έργο του θα είναι η εύρεση πόρων και η διαχείριση δεκάδων εκκρεμοτήτων.

Ο Χρήστος Πλιάτσικας έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε πανεπιστήμια του Μόντρεαλ στον Καναδά. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως στέλεχος σε ποικίλα πόστα, όπως εκείνο του αναπληρωτή διοικητή και αντιπροέδρου του ΔΣ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Μάλιστα, ο μάνατζερ από την Λάρισα βρέθηκε στο Απόστολος Νικολαϊδης για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Όπως διέρρευσε, διαθέτει εισιτήριο διαρκείας στην Θύρα 3.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στον sport24.gr:

Πώς αντιμετωπίζετε την ευθύνη που αναλαμβάνετε σε μία κρίσιμη καμπή στην ιστορία του Παναθηναϊκού;

“Είναι μία ιστορική μέρα για εμένα προσωπικά, την οικογένεια μου, τον περίγυρο μου, όπου έχω ζήσει, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μία τεράστια ευκαιρία, να πραγματοποιήσω ένα όνειρο και να προσφέρω μέσα από τον αθλητισμό, όσα έχω διδαχθεί σαν αξίες, σαν αρχές, σαν άνθρωπος και σαν επιστήμονας. Θέλω να τα συνδυάσω όλα αυτά, ώστε ο Παναθηναϊκός να παραμείνει το μεγάλο όνομα, που άλλοι πριν από μένα, πολλοί στον αριθμό, έχουν χτίσει και δημιουργήσει. Αυτό το οικοδόμημα θέλουμε να το διατηρήσουμε. Θέλουμε να πάμε πιο ψηλά, πιο γρήγορα”.

Εσείς τι έρχεστε να προσθέσετε στο ΔΣ του Παναθηναϊκού;

“Έχω εργαστεί σε έξι μεγάλους κλάδους στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Σε τράπεζες, στο χώρο της κρατικής διοίκησης και της Υγείας. Έχω γνώση των οικονομικών, ειδικεύομαι στη διοίκηση, κατέχω τις κοινωνικές επιστήμες. Προπάντων, μπορώ να προσφέρω στις μεταξύ μας συνεργασίες. Διότι ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός έχουν ανάγκη να συνεργαστούν με υγιή στοιχεία της κοινωνίας και των επιστημών, που πρέπει κάθε μέρα να είναι στο προσκήνιο και να οδηγούν στις κατάλληλες αποφάσεις”.

Θέλετε να περάσετε ένα μήνυμα στον κόσμο;

“Όσοι είμαστε στο Διοικητικό Συμβούλιο, σκοπεύουμε να δουλέψουμε σκληρά για το καλό του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News