Αυτόν τον εξτρέμ θέλω στον Παναθηναϊκό

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΕΑ

Με το όνομα του Άντριαν Πόπα να “παίζει” για τον Παναθηναϊκό, παρακάτω θα αναλύσουμε το ποιον εξτρέμ θεωρώ πως είναι ο ιδανικός για τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Παναγιώτης Χριστουλάκης

Ο λόγος για τον Τζούνιορ Χόιλετ. Οι φανατικοί του αγγλικού ποδοσφαίρου θα τον γνωρίζουν σίγουρα. Ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι -κατά τη δική μου άποψη- ο ιδανικός εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη, διεθνή, σε σούπερ ηλικία και με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αρχικά, είναι εξαιρετικά γρήγορος και μπορεί να δημιουργήσει “ρήγματα” και να δώσει βοήθειες σε κλειστές άμυνες, τόσο με σουτ, όσο και με τρίπλες.

Επίσης, διακρίνεται για το μακρινό του σουτ και την κίνηση του να συγκλίνει. Δεν διστάζει μάλιστα να σουτάρει και με τα δύο πόδια, αν και το δεξί είναι το “καλό” του. Γενικότερα έχει καλά τελειώματα, αλλά είναι και εξαιρετικός πασέρ. Στην καριέρα του, σε 283 παιχνίδια μετράει 40 γκολ και 32 ασίστ.

Αυτόν τον εξτρέμ θέλω στον Παναθηναϊκό

Έχει αγωνισθεί σε Μπλάκμπερν, Κάρντιφ, ΚΠΡ, Ζανκτ Πάουλι και Πάντερμπορν και έχει 129 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος που δεν έπαιξε σε κάποια  μεγάλη ομάδα είναι ότι προτιμάει να έχει ενεργό ρόλο σε έναν σύλλογο (ακόμη και μεσαίας ταχύτητας), παρά να αποτελεί εναλλακτική λύση.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, η Κάρντιφ δεν θα έλεγε “όχι” στην παραχώρησή του με μικρό αντίτιμο, ενώ ο μισθός του είναι κάτω από 1.000.000 ευρώ. Επιπλέον, δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, αφού είναι Καναδός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News