Αυτό, το θυμάστε ρε άνιωθοι παίκτες;

Αυτό, το θυμάστε ρε άνιωθοι παίκτες;

Δεν έχει περάσει ούτε χρόνος, όταν είχατε κάνει τα ίδια με την Ξάνθη και μάλιστα μέσα στη Λεωφόρο. Αλλά τότε, είπαμε «εντάξει, μας «έσφαξε» στο πρώτο ματς, είχαμε την αποβολή στο δεύτερο…».

Που ίσχυε ως έναν βαθμό. Λίγες ημέρες μετά, την 1η Φεβρουαρίου 2015, είχε σηκωθεί ένα πανό που έγραφε «Ατελείωτη στήριξη στο τριφύλλι, μηδενική ανοχή στους αδιάφορους».

[ads2]

Φταίμε, λοιπόν, κι εμείς ως λαός που δεν δείξαμε ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ στους αδιάφορους. Που επιτρέψαμε να «γραφτεί» άλλη μια «μαύρη σελίδα» στην ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου. Διοίκηση, προπονητής, παίκτες ακόμα και οι… κηπουροί (σ.σ. όχι εσύ Αντώνη, εσύ έχεις άλλα να ντρέπεσαι), θα πρέπει να κρύβεστε.

Ναι, δεν είμαστε «επιστήμονες» να σας κάνουμε «ντου». Όχι, δεν θα «πουλήσουμε» την ομάδα στα δύσκολα. Θα συνεχίσουμε κάθε μέρα να είμαστε στον δρόμο για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και τη Θύρα 13. Εμείς να δίνουμε, δηλαδή, κάθε μέρα τη μάχη, να τα βάζουμε με ένα ολόκληρο κράτος που συντηρεί την εγκληματική οργάνωση κι εσείς να τα κάνετε σκατά απέναντι σε κάποιον Ατρόμητο;

Αλήθεια, έχετε καταλάβει που παίζετε; Αυτό το πανό το θυμάστε;
Το αίμα βράζει όσο ποτέ άλλοτε, και δεν είναι ώρα να πούμε άλλα. Απλά, κοιτάξτε τη φωτογραφία, γιατί αυτό που γράφει το πανό, ήρθε η ώρα να γίνει πράξη.
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ . και –

leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News