Αυτό που του λείπει...

λείπει

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως μπορεί να κοντράρει στα ίσα κάθε αντίπαλο στην Ευρωλίγκα όμως ένα στοιχείο που του λείπει και τον κρατάει πίσω είναι η αγωνιστική ισορροπία.

Ο Παναθηναϊκός έχασε με κάτω τα χέρια από τη Φενερμπαχτσέ μετά από μία τεράστια νίκη στο ΣΕΦ.

Οι παίκτες του Πασκουάλ, παρουσίασαν μία απογοητευτική εικόνα στο γήπεδο και δεν ακολούθησαν το πλάνο του προπονητή τους. Μόνη επιθετική απειλή για τους Τούρκους ο Τζέιμς ο οποίος σκόραρε με κάθε τρόπο.

Η αγωνιστική ισορροπία είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για μια ομάδα στη φετινή Ευρωλίγκα και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τη δείξει στο κοντινό μέλλον αν θέλει να πετύχει.

Μία δύσκολη εβδομάδα τελείωσε, και άλλη μία δύσκολη ξεκινά καθώς το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και θέλει να πετύχει τις δύο σημαντικές νίκες για να εξασφαλίσει ουσιαστικά 100% την είσοδό του στην οκτάδα από την 20ή αγωνιστική.

Οπότε, οι “πράσινοι” καλούνται να ανακάμψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να επανέλθουν στις νίκες ώστε να πάρουν όσο το δυνατόν καλύτερη θέση ενόψει της επόμενης φάσης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News