Αυτό μένει για να "πρασινίσει" ο Φερέιρα

Ο Χουλτ... φέρνει Φερέιρα

Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια απομένει για να κλείσει με θετικό τρόπο η μεταγραφή του Φιλίπε Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, όπου θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη των “πρασίνων”.

Συγκεκριμένα τα Μέσα από την Πορτογαλία ανέφεραν πως ο 26χρονος αριστερός μπακ είναι έτοιμος να υπογράψει στο Τριφύλλι, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει.

Όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”, όντως υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φερέιρα, με το deal να είναι το εξής: η μεταγραφή θα κοστίσει 400.000 ευρώ, όπου ένα ποσό θα πάει στη αποζημίωση ομάδας και υπόλοιπο θα είναι το ετήσιο συμβόλαιό του παίκτη.

Για να επιτευχθεί όμως η τελική συμφωνία, θα πρέπει να βρεθεί ρευστό για να δοθεί ως προκαταβολή και ο Φερέιρα θα γίνει “πράσινος”.

Ματσάρες στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και τα «ρέστα» του Μπετατζή… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News