Αυτό έκρινε το ντέρμπι

Καζάζης

Πολύ μεγάλη σημασία στο κομμάτι της υποδοχής έδωσε ο Δημήτρης Καζάζης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό για το Βόλεϊ γυναικών.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στο κομμάτι του σερβίς-υποδοχή και ότι ο Ολυμπιακός πίεσε τον Παναθηναϊκό εκεί που πονάει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καζάζης

«Θεωρώ ότι η υποδοχή μας σήμερα μας πρόδωσε. Σίγουρα μας πίεσαν στο σερβίς, ο Ολυμπιακός έχει αυτήν την ικανότητα αφού είναι δυνατός στο σερβίς. Νομίζω βρήκαν ρυθμό και μας πίεσαν. Σε αντίθεση με εμάς αφού με την έξοδο της Λαζάρεβιτς και την είσοδο της Τσίμα ο Ολυμπιακός γινόταν πιο ευάλωτος και εμείς δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει η δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι κρίθηκε στο κομμάτι σέρβις – υποδοχή. Εμείς δεν πιέσαμε καθόλου τον Ολυμπιακό και εκείνος μας πίεσε εκεί που πονάμε».

«Μιλάμε για γυναικείο βόλεϊ. Κάποια στιγμή έτσι όπως εξελίχτηκε το πρώτο σετ μου έδωσε μία εικόνα ότι πήραμε ένα σετ από τον Ολυμπιακό και είμαστε ικανοποιημένοι. Αυτό το είπα στα κορίτσια. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι στο τέταρτο σετ κάναμε κάτι καλύτερο, αλλά δεν αντέξαμε μέχρι το τέλος. Πάλι μας πρόδωσε το κομμάτι της υποδοχής. Κρατάμε τα αρνητικά τα οποία πρέπει να διορθώσουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Πρώτα είναι ένα ματς πρωταθλήματος και στη συνέχεια ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News