Αυτοί είναι στη λίστα του Πασκουάλ

Αυτοί είναι στη λίστα του Πασκουάλ

Το newspao.gr καταγράφει και σας παρουσιάζει ένα άρθρο με επτά παίκτες που βρίσκονται στο μπλοκάκι του Τσάβι Πασκουάλ. Φυσικά αυτοί δεν είναι οι μόνοι της λίστας του, αλλά παρακάτω αναφέρονται συγκεντρωτικά όλα τα ονόματα που έχουν αναφερθεί στην Ισπανία, αλλά και στην Ελλάδα ως στόχοι του Παναθηναϊκού.
[ads2]

  1. Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Έχουν ξεκινήσει επαφές με τον υψηλόσωμο σέντερ, ωστόσο είναι ο δεύτερος -κατά σειρά- στη λίστα του Πασκουάλ.
  2. Τίμπορ Πλάις: Είναι πρώτος στη λίστα για τη θέση του ψηλού, αλλά ταυτόχρονα είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς έχει συμβόλαιο με την Γαλατασαράι και δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει, έστω και με χαμηλό buy out.
  3. Εραζέμ Λόρμπεκ: Ο Σλοβένος σέντερ έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, αλλά συνεχίζει και κάνει προπονήσεις με τη Β’ ομάδα στα 32 του.
  4. Ντονάτας Μοτιεγιούνας: Δύσκολη περίπτωση είναι και ο Λιθουανός σέντερ που έχει γραφτεί. Από την μία έχει μεγάλο κασέ, από την άλλη είναι “γυάλινος” και τέλος έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ.
  5. Άλεξ Τουπάν: Γράφτηκε πριν από λίγες μέρες ο 24χρονος Γάλλος που μπορεί να παίξει τόσο στο “2” όσο και στο “3”. Έμεινε ελεύθερος από τους Νάγκετς.
  6. Ντάριους Άνταμς: Ένας από τους MVP της περσινής Euroleague μετακόμισε φέτος στην Κίνα. Τα πράγματα εκεί όμως δεν πάνε όπως θα τα περίμενε και ίσως οι Κινέζοι συζητούσαν την αποδέσμευσή του με την καταβολή κάποιου buy out.
  7. Μπο ΜακΚάλεμπ: Γράφτηκε και επί Πεδουλάκη. Ακόμη ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο, καθώς έχει υπογράψει στην Γκραν Κανάρια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News