Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μήτογλου

Υπογράφει στον Εξάστερο ο Μήτογλου - Πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί

Τα “πράσινα” προβάρει ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πείθει τον νεαρό άσο να γίνει μέλος του Παναθηναϊκού Superfoods από φέτος.

Όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός Sport24 103.3, ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού προσέφερε στον νεαρό άσο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας (3+1 χρόνια) με κλιμακωτές απολαβές.

Συγκεκριμένα τον πρώτο χρόνο θα λάβει 150.000 ευρώ, 200.000 ευρώ για τον δεύτερο, των 300.000 ευρώ για τον τρίτο και εάν συνεχίσει και το τέταρτο, θα βάλει στον λογαριασμό του άλλες 500.000 ευρώ. Έτσι το συνολικό ποσό πάει στο  1.150.000 ευρώ.

Η συμφωνία παραλίγο να καταλήξει σε… ναυάγιο, καθώς στο συμβόλαιο έπρεπε να μπει και  ΝΒΑ out. Ο Γιαννακόπουλος έπεισε τον Μήτογλου με το εξής. Μετά το πέρας των τριών ετών, ο παίκτης θα μπορεί να μεταβεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με τη ρήτρα του ΝΒΑ να φτάνει στο 1.000.000 ευρώ.

Πάμε ταμείο με το Παναθηναϊκός – Καμπάλα και τα υπόλοιπα παιχνίδια του Europa League! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News