Αυτοί φεύγουν: Έως και 10 αποχωρήσεις παικτών

Αυτοί φεύγουν: Έως και 10 αποχωρήσεις παικτών

Εδώ και αρκετό καιρό οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν αξιολογήσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού και μάλιστα ο τεχνικός των “πρασίνων” έχει σχηματίσει τη γνώμη του για τους παίκτες που θέλει να την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal” θα υπάρξει γενναίο… ξεσκαρτάρισμα παικτών και οι αποχωρήσεις που προβλέπονται να γίνουν θα είναι αρκετές. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρξουν από 8 έως και 10 αποχωρήσεις και αυτό θα γίνει είτε με λύσεις συμβολαίων, είτε με νέους δανεισμούς, είτε επειδή κάποια συμβόλαια ολοκληρώνονται και δεν θα ανανεωθούν.

Αυτοί που θεωρούνται σίγουροι ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα θα είναι οι εξής: Κοτσόλης και Μέστο (ολοκλήρωση συμβολαίων), καθώς και οι Μπουμάλ, Στιλ, Χουχούμης και Μαρινάκης. Όσο αφορά τώρα την περίπτωση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να πάει κάπου δανεικός, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Επίσης καθόλου σίγουρη δεν είναι και η παραμονή του Ρέις, μιας και του έχει προταθεί μείωση των αποδοχών του, ενώ εξαιρετικά δύσκολο είναι το μέλλον (και) του Τελάντερ. Ο Δανός στόπερ είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και δεν μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Εκτός όμως από τις αναχωρήσεις, θα υπάρξουν και οι ανανεώσεις. Πρώτη είναι αυτή του Σεμπαστιάν Λέτο και μέσα στον Μάιο θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του. Τα μηνύματα που υπήρχαν τις τελευταίες εβδομάδες απ’ την πλευρά του ήταν πλέον πολύ πιο θετικά και είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει, εφόσον οι οικονομικές αξιώσεις του κινηθούν στα σημερινά επίπεδα.

Πάμε ταμείο: Όλα τα προγνωστικά της Κυριακής!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News