50-50 για Κατσουράνη

50-50 για Κατσουράνη

Τόνισε πως είναι ισάξιες και τόσο η πρόκριση στο Κύπελλο όσο και η νίκη σήμερα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ μίλησε για τις δύο ομάδες που έχει περάσει και είπε πως τις βλέπει ισάξιες απο την ώρα που έχει φτάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο “τριφύλλι”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βάθος στον πάγκο του, αλλά όσο είναι πλήρης και χωρίς προβλήματα, πάντα θα τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο. Στους δε, τελευταίους αγώνες του η εικόνα των παικτών του είναι εξαιρετική και σίγουρα δεν θυμίζει καθόλου αυτή προηγούμενων μηνών. Ο προπονητής κάνει καλή δουλειά κι αυτό φαίνεται.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν είναι σταθερός και στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται ή του ύψους ή του βάθους. Ωστόσο το γεγονός ότι σήμερα αγωνίζεται στην Τούμπα, ασφαλώς και του δίνει πόντους, αφού πάντοτε στην έδρα του εμφανίζεται καλύτερος και περισσότερο ανταγωνιστικός. Όσο για το ματς Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος, με τη δική τους ψυχολογία, ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα. Για σήμερα 50-50 το βλέπω, ισορροπία απόλυτη. Δύσκολο να πεις με σιγουριά πριν από τη σέντρα ότι κάποιος θα ξεχωρίσει».

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News