Ντόκεν: "Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για αυτή την κατάσταση"

Ο διαχρονικός οργανωτής της εξέδρας του Παναθηναϊκού, ο Ντόκεν,  μίλησε στην εφημερίδα «Η Πράσινη» για τα συμβάντα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

[ads]

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμουν στο γήπεδο από τις 3 το μεσημέρι και είχανε κλείσει με κλούβες τις εισόδους από την πλευρά της Αλεξάνδρας και της Τσόχα.

Είχαν αφήσει μόνο έναν διάδρομο για να περνάμε ένας –ένας και αυτό φυσικά είχε σαν επακόλουθο να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές και μεγάλες καθυστερήσεις και φυσικά προκάλεσε την αγανάκτηση του κόσμου. Η στάση των αρχών  οδήγησε στα επεισόδια  μικρής έκτασης εκτός του γηπέδου.

Με το που μπήκε ο κόσμος μέσα στο γήπεδο και ηρέμησε η κατάσταση. Πήγα στους παίκτες και τους είπα ότι θα τους βοηθήσουμε θα τραγουδάμε και όλα θα πάνε καλά.

Θέλω να σταθώ στη φωτοβολίδα και να δούμε ποιοι τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο και ποιος του όπλισε το χέρι, καθώς υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για αυτή την κατάσταση.

Διαιτησίες, διεφθαρμένοι παράγοντες, ματς στα χαρτιά, δολοφονίες , στάση κράτους και αρχών, εκπομπές, «Ριζούπολη»,  είναι μερικοί από αυτούς.

Για τα επεισόδια στη Θύρα 11 να μας πούνε μήπως έγινε κάποια χειρονομία από πλευράς Ολυμπιακού και τη στάση της αστυνομίας.

Σαν θύρα 13 προσπαθήσαμε να πείσουμε  προς πάσα κατεύθυνση να μην ξαναπεταχτεί τίποτα γιατί βλέπαμε που πήγαινε το  «έργο» και όντως το γήπεδο έγινε «εκκλησία».

Παρόλα αυτά βρήκαν «πάτημα» στη φωτοβολίδα και το ματς δεν έγινε. Ο κόσμος αγανάκτησε, πρώτη φορά βρίζανε μεγάλοι άνθρωποι από θύρες που ποτέ δεν δημιουργούσαν πρόβλημα γιατί πλέον η κοροϊδία είχε ξεχειλίσει.

[ads]

Πλέον για άλλη μια φορά η πολιτεία θα τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό, γιατί μόνο σε αυτόν εφαρμόζονται οι νόμοι.

Σε ότι αφορά τα παιδιά που πιάσανε , θα πρέπει να  οδηγήσουν στη δικαιοσύνη όλους τους διεφθαρμένους και μετά να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα.

Υπάρχει ένα γνωμικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρει «Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν».

Όταν η αδικία λοιπόν γίνεται νόμος, η αντίσταση για εμάς είναι καθήκον προκειμένου να προστατεύσουμε τον Παναθηναϊκό μας. Για εμένα θα πρέπει να γίνονται συλλαλητήρια κάθε μέρα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι συνέχεια στους δρόμους.

Τέλος, για τον κ. Κοντονή το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να ζει σε άλλο πλανήτη, ας ασχοληθεί με το ηλεκτρονικό φακέλωμα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News